Kipper N13-256 – 256.5x148x30cm

3.050,00 

3.210,52 

Sve izražene cijene uključuju 25% PDV-a.
Najniža cijena zadnjih 30 dana: 3.050,00EUR

Dodatna oprema

Cijena proizvoda
Odabrana dodatna oprema*:
Ukupno:

Opis proizvoda

Profesionalac -kipper / https://neptun-anhaenger.com/en/trailors/n25-256-2-kipper-gn251-2/

  • Veliki prostor za utovar zahvaljujući bočnim stranicama koje se mogu otvoriti i ukloniti

Prikolice s kotačima ispod karoserije. Zbog toga je utovarni prostor puno veći nego u prikolicama drugih proizvođača. Sve bočne stranice se mogu otvoriti ili rastaviti. Savršeno su rješenje za transport materijala natovarenog viljuškarom sa sve 4 bočne stranice prikolice – ne samo sa stražnje strane. Bočne stranice koje se mogu ukloniti i nagibna površina za utovar čine rad vrlo lakim.

  •  Uklonjivi kutovi

Svi kutni stupovi su uklonjivi, što prikolicu čini univerzalnom i jednostavnom za prilagodbu različitim potrebama. Nakon uklanjanja svih bočnih stranica  i stupova, dobivate potpuno ravnu prikolicu za prijevoz tereta velikih dimenzija (vožnja bez kutnih stupova nije dopuštena).

  •  Jake bočne stranice, jaki zatvarači

Opremljen je dvostrukim sustavom zatvaranja u svakom kutu. Ovo je još jedna značajka prikolice za profesionalnu i čestu upotrebu.

  • Zavareni okvir i šasija

Zavareni okvir i šasija kao i jaka sagitalna vučna ruda, sve vruće pocinčano.

  •  Hidraulično podizanje.

Veliki radni raspon hidrauličkog dizala s ručnom ili mehaničkom pumpom u obliku adaptera za odvijač za lakši rad. Ručna pumpa za prevrtanje s radnom funkcijom pomoću odvijača. Zahvaljujući tome možete učinkovito i bez napora istovariti čak i teške terete.

  • Jednostavno učvršćivanje tereta

Opremljen držačima za pričvršćivanje tereta koji se protežu od poda. Čelični pod (platforma) je stoga potpuno ravan i utovar je siguran jer se niti jedan podni element neće oštetiti.

  • Zaštita svjetiljke

Višenamjenske svjetiljke ugrađene su unutar stražnje grede i ispod prtljažnika, što ih štiti od oštećenja, ali i vlage i blata. Priključci kabela zaštićeni su na najbolji mogući način i osiguravaju dugogodišnji rad bez održavanja.

Detaljnije informacije

Uk. težina

1300kg

Nosivost

892kg

Masa praznog vozila

408kg

Dimenzija sanduka (D x Š x V)

256.50x148x30cm

Vanjske dimenzije (D x Š x V)

385.3×159.9x102cm

Kotač

195/50 R13C

Naziv:

Kipper

Možda će vam se također svidjeti…