Laweta N15-380 alb

19.612,50 kn

array(3) { [0]=> int(181) [1]=> int(61) [2]=> int(179) }
Izražena cijena vrijedi za gotovinsko plaćanje/virman.
Sve izražene cijene uključuju 25% PDV-a.

Nema na zalihi

Opis

Prikolica za prijevoz strojeva, automobila i skutera za snijeg


Čvrsti i izdržljivi dizajn prikolice

Visoku izdržljivost jamči vruće pocinčani lim i potpuno zavareni okvir prikolice I rudo.

Navozne rampe

Standardni pribor obuhvaća dvije navozne rampe izrađene od prešanih perforiranih metalnih ploča za jednostavni utovar i istovar vozila. Rampe su pohranjene u posebnim utorima ispod platforme, uz dodatnu zaštitu od vibracija i klizanja.

Transport

Vozila se prevoze na rampama od prešanih perforiranih metalnih ploča. Dodatno, kod prikolica s jednim osovinama, postoje obične korake na obje strane branika, a lijevi branik može se nagnuti radi lakšeg pristupa i izlaska iz transportiranog vozila.

Jednostavan utovar i istovar  

Površina platforme za utovar prikolice za prijevoz automobile; nagnuta je kako bi se omogućio istovar bez otkopčavanja prikolice. Platforma je stabilizirana i zaštićena od nagiba tijekom operacija utovara i istovara s plinskim potporama (na modelima s jednim osovinama) te integriranom hidrauličkom pumpom za naginjanje platforme.  (na modelima s dvostrukom osovinom).

Sigurnost i udobnost

Neovisan ovjes i AL-KO osovine osiguravaju sigurnu i stabilnu vožnju.

Zaštita svijetla  

Multifunkcijska svijetla postavljena su unutar stražnjeg okvira rasvjete. Time se štite od oštećenja, vlage i blata. Priključci ožičenja zaštićeni su na najbolji mogući način i jamče rad rasvjete bez održavanja godinama.

Standardna oprema

Standardna oprema prikolice uključuje KNOTT vitlo od 1100 kg s valjkom za promjenu smjera kabla, držač kotača, dvije rampe i pomoćni kotač sa nosačem-šelnom. Osim toga, prikolice s jednom osovinom imaju stabilizatore, a prikolice s dvostrukom osovinom imaju pogon s integriranom hidrauličkom pumpom za naginjanje platforme.

Dodatna oprema

15 mm debeli antistatični vodootporni pod koji omogućuje hodanje i otpornost na razne propuste. Rezervni kotač montiran je kao potpora prikolici  (700 mm). Pumpa s aktuatorom za ručno naginjanje platforme (samo za modele s jednim osovinama). AL-KO stabilizator koji učinkovito uklanja naginjanje od strane na stranu, ljuljanje i lebdenje. Amortizeri za smanjenje neočekivanih opasnosti, poboljšanje stabilnosti tijekom vožnje i kočenja te osiguravanje neobaveznog dodirivanja između kotača prikolice i površine ceste.

Dodatne informacije

Naziv

LAWETA

Model, varijanta

N15-380 alb

Uk. težina

1500kg

Nosivost

1065kg

Masa praznog vozila

435kg

Dimenzija sanduka (D x Š x V)

3800x1850x125 mm

Vanjske dimenzije (D x Š x V)

5160 x 2450 x 790 mm

Kotač

185 R14C, 5×112 mm

Nagibna/kip opcija

DA

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Laweta N15-380 alb”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vam se također svidjeti…