MULTI N13-305 UNI- 305x166x10

2.009,95 

2.115,73 

Sve izražene cijene uključuju 25% PDV-a.
Najniža cijena zadnjih 30 dana: 2.009,95EUR

Dodatna oprema*

Cijena proizvoda
Odabrana dodatna oprema*:
Ukupno:

Opis proizvoda

Univerzalna platforma prikolice


Vrlo robusna konstrukcija okvira

Potpuno zavareni okvir i zavarena ruda vuče skroz na U-profilirane uzdužne nosače šasije na svakoj strani. Osim toga MULTI ima 3 vodoravne grede šasije za izuzetno jakom konstrukcijom okvira.

Značajke dobre i sigurne vožnje

V-rudo s pojačanjima kao i podvozje; izrađeno od izuzetno stabilne konstrukcije. Ovjes i torziona osovina kao i dobre  ljetne gume služe za dobru i sigurnu vožnju.

Široka paleta dodatne opreme

Prednost MULTI modela prikolica nije samo širina od 1660 mm, već i širok izbor dodataka kao dodatna oprema. Zapravo možete montirati paket dodatnih stranica, Mrežne stranice, Rampu, Vitlo na držać vitla. Prava prednost leži u činjenici da možete kombinirati sve dodatke jedni s drugima. Možete, na primjer, ugraditi Mrežne stranice na paket povišenih stranica.

Jednostavno osiguranje strojeva

Prstenovi za pričvršćivanje u sva četiri kuta kao i u sredini osiguravaju vaš teret u sanduku prikolice.. Prstenovi za učvršćenje postavljeni su na pod i zavareni okvir. Prednost: sigurnije učvršćivanje teškog i vrijednog tereta.

Zaštita multi-funkcionalnih svijetla

Multi-funkcionalna stražnja svijetla montirana su i zaštićena ispod stranice vrata prikolice. Dakle, kontakti svijetla su zaštićeni od vlage u najboljoj mogućoj mjeri i ostaju funkcionalni za godine unaprijed bez problema.

Jednostavan i praktičan istovar

Sa svim MULTI modelima prikolica rukuje se ručno i jednostavno. Potrebno je ravnomjerno rasporediti težinu i dobro pričvrstiti teret tako da se isti praktično može istovariti. Rampe olakšavaju primjenu same prikolice .

Detaljnije informacije

Naziv

MULTI

Model, varijanta

N13-305 multi

Uk. težina

1300kg

Nosivost

1020kg

Masa praznog vozila

280kg

Dimenzija sanduka (D x Š x V)

3050 x 1660 x 100 mm

Vanjske dimenzije (D x Š x V)

4160 x 2150 x 900 mm

Kotač

185 R14C

Možda će vam se također svidjeti…