NORDICA N7-320 2 kps- 320x168x40

1.766,00 13.305,93 HRK

14.006,22 HRK
1.858,94 

Sve izražene cijene uključuju 25% PDV-a.

Dodatna oprema*

Cijena proizvoda
Odabrana dodatna oprema*:
Ukupno:

Opis proizvoda

Profesionalac sa XL dimenzijama


Extra velika dimenzija sanduka zbog uklanjanja bočnih stranica

XL dimenzije, sve četiri stranice mogu se spustiti i ukloniti. NORDICA je profi prikolica s kotačima ispod platforme. To osigurava veću dimenziju i prijevoz tereta. Sve četiri stranice mogu se spustiti ili ukloniti u potpunosti. Dakle, NORDICA je idealna prikolica za utovar paleta i drugih tereta s viličara.

Zaštita pri utovaru s viličara

NORDICA ima jake čelične profile vanjskog ruba platforme. Ovaj profil čelika štiti platformu prilikom utovara pomoću viličara. Dakle, vodonepropusna ploča ostaje zaštićena.

Izmjenjivi kutni stupovi okvira sanduka

Kutni stupovi na Nordica modelima su izmjenjivi, što čini prikolicu svestranom i fleksibilnom. Ako su uklonjene sve četiri stranice sa kutnim stupovima, iznenada dobivate  potpuno ravnu platformu prikolice za prijevoz velikih dimenzija tereta.

Ojačane stranice i sustav zatvaranja

NORDICA dodatno ima mogućnost ugradnje dvostrukih stranica što je čini jačom i otpornijom na rasip i lom tereta. Osim toga, NORDICA je opremljena dvostrukim sustavom za zatvaranje stranica u svakom kutu te se preferira  Nordica modela za ozbiljne i profesionalne korisnike.

Dobro osobine u vožnji i idealna za prijevoz dužeg tereta

NORDICA je opremljena s dugim rudom i zajedno s iznimno velikom dimenzijom, to je vrlo pogodno za vožnju te se lako vidi u bočnim ogledalima. Zbog ukupne duljine i spuštanja stranica;  prikolica se može koristiti za prijevoz vrlo dugog tereta.

Jednostavno osiguravanje tereta

NORDICA je opremljena uvučenim montiranim prstenovima u jakom čeličnom profilu koji štiti platformu. To čini platformu potpuno ravnom prilikom utovara s viličara, te su na taj način prstenovi  kao i podnica zaštićeni.

Detaljnije informacije

Naziv

NORDICA

Model, varijanta

N7-320 2 kps

Uk. težina

750kg

Nosivost

350kg

Masa praznog vozila

400kg

Dimenzija sanduka (D x Š x V)

3200 x 1680 x 400 mm

Vanjske dimenzije (D x Š x V)

4550 x 1820 x 1070 mm

Kotač

155/70 R13

Nagibna/kip opcija

NE

Možda će vam se također svidjeti…