Stema i Neptun priključak na quad/ATV – auto prikolice koje odlijevaju svim izazovima

“Priključak na quad/ATV” je izraz koji se koristi za prikolice koje se pričvršćuju na quad/ATV vozilo kako bi se lakše prevozili različiti tereti – poput alata, opreme za kampiranje, ribolov i druge namjene. To su obično auto prikolice koje su posebno dizajnirane za priključivanje na quad ATV vozila, a koriste se za prijevoz tereta, općenito su manje veličine i prilagođene su za terensku vožnju – što znači da se mogu koristiti u teškim uvjetima i nepristupačnom terenu. One su obično lagane i izrađene od čvrstih materijala kako bi mogle izdržati teške uvjete i nezgodan teren. Također, mogu se pričvrstiti na quad ATV vozilo s posebnim kvačilom, a neke od njih imaju i amortizere kako bi se smanjio utjecaj neravnog terena.

Kad se radi o prijevozu tereta i opreme u teško dostupnim područjima, priključak na quad/ATV je neizostavna oprema za svakog avanturista. Ovo je idealan izbor za sve koji vole provoditi vrijeme u prirodi, bilo da je riječ o kampiranju, ribolovu ili jednostavno otkrivanju novih područja i staza za vožnju.

S obzirom na sve veću popularnost quad ATV vozila, potražnja auto prikolica za ova vozila raste, a jedan od vodećih brendova u ovom segmentu je Stema te Neptun.

Posebna ponuda u travnju – Prikolica za quad/ATV s rabatom do -15%

Zašto odabrati Stema auto prikolice?

Stema je renomirani brand koji proizvodi visokokvalitetne auto prikolice za quad/ATV vozila, a koji posjeduje dugogodišnje iskustvo u proizvodnji i ima bogato znanje i stručnost u ovoj oblasti. Uz to, koriste najbolje materijale i najnovije tehnologije u proizvodnji svojih auto prikolica, što im omogućuje da stvore proizvode koji su izdržljivi, sigurni i funkcionalni. Karakteriziraju ih dobre kočnice i svjetla, što je od vitalne važnosti za sigurnu vožnju u uvjetima smanjene vidljivosti. Osim toga, Stema auto prikolice su opremljene i dodatnim sigurnosnim funkcijama kao što su kuke za pričvršćivanje tereta, sigurnosni lanci i sigurnosne brave, što omogućuje stabilnu i sigurnu vožnju na bilo kojem terenu.

Osim što su vrlo funkcionalne, Stema auto prikolice su i estetski privlačne i nude različite veličine i stilove kako bi se zadovoljile potrebe svih korisnika.

Uz kvalitetu svojih prikolica, Stema brand se ističe i po svojoj usluzi i podršci kupcima. Njihov tim stručnjaka stoji na raspolaganju kupcima kako bi im pomogao u odabiru najboljeg modela prikolice za njihove potrebe, te kako bi riješili sve probleme i nedoumice koje mogu nastati tijekom upotrebe prikolice.

Stema auto prikolice se isporučuju u cijeloj Europi, a dostupne su i u našoj web trgovini auto-prikolice.com. Cijene prikolica se kreću od nekoliko stotina do nekoliko tisuća eura, ovisno o modelu i funkcionalnostima.

Centar Moharić d.o.o. – fizička i online prodaja auto prikolica

Ukoliko ste u potrazi za kvalitetnim auto prikolicama različitih namjena, dimenzija, specifičnosti i cijena – Centar Moharić je pravo mjesto za vas. CENTAR MOHARIĆ d.o.o. osnovan je 1994. godine i generalni je uvoznik i predstavnik auto prikolica za Hrvatsku brandova Stema i Neptun.

Za sve vaše potrebe stojimo vam na raspolaganju putem:

Telefon: 040.343.560, 040.343.550

Info telefon: 098.631.178

E-mail: centar-moharic@ck.t-com.hr,  info@centar-moharic.hr

Centar Moharić - auto-prikolice.com
Košarica0
U košarici nema proizvoda!
Nastavite s kupovinom
0
Odaberite polja, možete koristiti drag and drop za poredak.
 • Fotka
 • Šifra
 • Ocjena
 • Cijena
 • Stanje
 • Raspoloživost
 • U košaricu
 • Opis
 • Sadržaj
 • Težina
 • Dimenzije
 • Dodatne informacije
Click outside to hide the comparison bar
Usporedi
1€ = 7.53450 kn